söndag 17 oktober 2010

Tavleliden i mitten av oktober

Eftersom vi är så sugna på vårt hus och spända inför byggstarten så kunde vi inte motstå att göra en utflykt till Tavleliden idag. Vi bryggde vårt kaffe och packade ner lite fika till John och begav oss till vår tomt.


Med någon enstaka plusgrad var det kyligt och friskt ute, men inte kallt. Vi började med en promenad runt kvarteret mitt emot oss (Morgonstjärnan) där vi redan sett att det kommit upp ännu ett hus sedan sist. I det kvarteret är det också på gång minst tre andra husleveranser inom kort. Kul.

I vårt kvarter (Björnvaktaren) har huset i mitten längst upp nu kommit på plats. På andra sidan vägen stod en grävmaskin och stora delar av den tomten var avtäckt. Tillsammans med vårt hus betyder det också minst tre hus till på Vegagatan i höst.


Vi träffade också blivande grannar och hade en trevlig pratstund om barn, husbyggen och grannar. Det var roligt att höra att det var så många barn i Johns ålder som flyttat in på området och att förskolan var så bra. Snart var det dags att åka hem och vi upptäckte då att vi inte hunnit dricka vårt kaffe. Tiden går fort när man har roligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar