måndag 4 oktober 2010

Nytt datum för byggstartsmötet

Våra elritningar saknas fortfarande. De är inte klara från Myresjöhus ännu och det betyder att det planerade byggstartsmötet skjuts ett par veckor framåt i tiden. Detta är dock ingen anledning till panik då det fortfarande är gott om tid innan lastbilarna med huskroppen kommer.

Samtidigt har vi fått specificerat exakt vilka val av klinker och kakel som ska göras och hur många kvadratmeter av respektive vara som ska beställas. En standard för 250 kr per kvadratmeter ingår. Väljer vi billigare på en plats kan vi beställa dyrare någon annanstans. Sedan betalar vi för den överskjutande delen, om vi skulle vilja ha ännu dyrare kakel och klinker. Den nya katalogen ser fin och tjock ut. Här får vi nog spendera någon timme...

Innan byggstartsmötet ska vi ha bestämt oss var vi vill ha vägguttag vid golvet i ytterväggarna. Utrymmet för den elen ska gjutas in i plattan. Även om detta är vad som krävs av oss så har vi även börjat fundera kring annan el och dragning av rör i innerväggar för att få bort kablar till t ex högtalare. Tanken är att ha trådlösa högtalare, men de ska ju ändå ha elektricitet.

Nåväl. Arbetet fortskrider.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar