fredag 18 mars 2011

Nu börjar de sista elinstallationerna

Allrummet på övre plan.

Idag började Köpmanholmens el med att dra tråd i huset och de sista elinstallationerna innan inflyttning är därmed påbörjade. Elektrikern är nämligen den som kommer att lägga sista handen på huset innan allt är klart. Det känns alltså väldigt bra att det arbetet nu påbörjats, även om det är en del annat arbete kvar på huset fortfarande.

Induktionshällen i köket.

Induktionshällen har skurits in i bänkskivan och diskmaskinen har fått sin integrerade framsida och ställts på plats. Golvsockeln har också monterats. Snyggt bli det.

Helgens uppdrag är att bestämma vilka armaturer som ska sitta i väggen i trappan. Vi är överens om att det ska vara diskreta, nedåtriktade LED-lampor. I uppdraget ingår också att avgöra vilken armatur vi vill ha på stolparna på farstukvisten och vid groventrén på baksidan.

Placeringen av LED-lamporna i trappan.

I allrummet blir det runda, vita LED-lampor i öppningen mot trappan.

Ovanför garageporten kommer det att sitta en halogen-spotlight som belyser själva porten. Den ger ett lite annorlunda ljus än de övriga LED-lamporna, men ljusbilden blir snyggare. Vi lovar återkomma och berätta om våra val.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar