onsdag 9 mars 2011

News, news, news


Utsikt över Vegagatan från vår balkong.

Det händer mycket på många fronter i vårt husprojekt i dessa dagar. Vi har fått datum för både den första besiktningen av huset och slutbesiktningen. Det närmar sig inflyttning, och det snart.

Bastun har nu fått sina lavar. Det blev riktigt bra. Nu saknas bara aggregatet innan vi kan starta den för premiärturen. Badkaret har vi flyttat från lägenheten till badrummet, så nu är det på plats. Idag anlände också toaletterna och duschväggarna med lastbil.

Nu har vi provsuttit bastun.

Vårt gamla badkar har vi burit upp till badrummet.

Innerdörrarna börjar komma på plats, och på plats är också skjutdörren till vår walk-in-closet. I sovrummen finns nu taklister och golvlister och det arbetet är vi minst sagt nöjda med. Det blev kanonsnyggt.

Innerdörrarna.

Dörr och golvlist på plats.

Skjutdörren monterad i stora sovrummet.

Vi har också varit ut på balkongen och för första gången skådat utsikten från den. Vi kan också konstatera att Vegagatan och grannskapet förändrats det senaste året. Det har kommit fler hus och fler grannar. Mycket trevligt. Och vi blir därtill allt fler.

Utsikt mot Polstjärnegatan från balkongen.

En trevlig detalj idag var också att det tinat bort snö på taket. Vi kan nu se färgen på takpannorna och dra slutsatsen att vi gjort rätt val. Takpannorna lades i samband med att det kom ordentligt med snö, så vi har aldrig sett det tidigare.

Nu syns färgen på takpannorna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar