torsdag 7 april 2011

TV och bredband beställt

Nu har vi, till sist och sent omsider, beställt installationen av bredband och kabel-TV. Detta skulle vi egentligen ha gjort långt tidigare, men det har helt enkelt inte hunnits med. Kanske kommer vi att ha så mycket att göra att vi inte behöver tillgång till vare sig TV eller Internet den första tiden.

Installationerna sköts av samma företag och görs förhoppningsvis vid samma tillfälle, vilket minskar kostnaderna. Bredbandet kostar 9500 kr att ansluta om det sker samtidigt med anslutningen av vår el. Beställer man då också kabel-TV bjuder företaget på anslutningsavgiften (2500 kr).

Efter att ha pratat med företaget framkom att de inte är överhopade med jobb och kan installera mycket snabbare än de åtta veckor som anges på hemsidan. Vi har pratat med den som är ansvarig för Tavleliden och fått bra hjälp och positiva besked.

Flytten till Tavleliden håller på att planeras och en del praktiskt i samband med det ordnas. Vi har kommit på att vi behöver en brevlåda, till exempel. Nu kommer vår lista väl till pass. Den har vi kompletterat under hela byggtiden och anger vad som behövs till varje rum och i vilken ordning det ska prioriteras. Allt för att inflyttningen ska bli så smidig som möjligt.

Om en vecka bor vi i vårt blivande hem och får då börja kalla huset för vårt hem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar