onsdag 6 april 2011

Kontrollbesiktning



Idag var det dags för kontrollbesiktning av huset. När vi anlände stod en lång rad av bilar längs gatan utanför vårt blivande hem och huset var fyllt av representanter från de olika entreprenörerna. Därtill fanns Myresjöhus på plats med försäljare och byggledare, samt besiktningsmannen och kvalitetsansvarig. Vi blev alltså några stycken.

Nu tog nästan tre timmar av besiktning vid. Besiktningsmannen var mycket noggrann och noterade sådant som inte hunnit bli klart och mindre detaljer som skulle justeras. En av hans kommentarer var att det var en mycket hög kvalitet på arbetet som entreprenörerna utfört. Vi själva hade också några frågor om vad som var ett byggfel och inte.

Vi kan också nämna att eftersom vi besökt bygget under större delen av byggtiden har vi varit införstådda i processen och hade följaktligen inte så många frågor.

Besiktningen avklarades relativt snabbt och smärtfritt, tycker vi. De åtgärder som ska utföras lämnades på en lista till entreprenörerna och kommande vecka är det dags för slutbesiktning och inflyttning.

Nedan följer lite bilder från dagen.

Vardagsrummet.

Vardagsrummet.

Entrén och passagen till tvättstugan.

Badrumsinredningen. Spegelskåpet med belysning har ännu inte kommit.

Korridoren på övre våningen.

Allrummet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar