söndag 3 april 2011

...och det blev ljust


Varde ljus, och det blev ljust. Vi förstår att det ligger en hel del arbete bakom framstegen som skett i veckan. Det händer inte bara av sig självt.

Belysningen utomhus är i det närmaste klar. På farstukvisten är underspikningen i taket klar och där är nu två LED-spotlihts monterade. De ger ett fint ljus på entrén. På pelarna bredvid trappan sitter nu LED-up/downlights och belyser pelarna och marken nedanför.

Up/downlights. Notera snygg underspikning och LED-spotlights.

Garageporten belyser vi med en spotlight. Det är en halogenlampa som ger en annan ljusbild än vad en LED skulle ha gjort. I innertaket på carporten är sex LED-spotlights monterade, liksom uttagen för motorvärmare. Lamporna kan enkelt förses med en rörelsedetektor om vi skulle önska det.



Armaturerna i garage och förråd är också de på plats.

Förrådet.

Inne i huset är takarmaturen i nedre badrummet uppsatt och en väggarmatur sitter i bastun. Än så länge verkar ljuset i bastun bli riktigt bra. Vi får väl se hur det känns när vi väl sitter där.

Bastu.

I öppningen i väggen mellan allrummet och trappan sitter nu tre fina spotlights. Tommy från Köpmanholmens el har varit förutseende och monterat en dimmer till dessa.

Spotlights i allrummet.

Parallellt med alla elinstallationer har NVS monterat takduschen och duschväggarna i badrummet på övre plan. De har även vägt in badkaret och anslutit det. Likaså är duschen monterad i WC på bottenplan. Det blir riktigt snyggt.

WC.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar