fredag 25 februari 2011

Nu läggs det golv



I slutet av veckan påbörjades arbetet med att lägga in golven. Första rummen ut var vardagsrummet och biblioteket och sedan flyttades arbetet till övre plan. Det var extra roligt att få se golvet på plats, även om vi inte fått något helhetsintryck ännu. Det mesta av golvet är täckt med en skyddande plast.

Tvättstugan blev riktigt snygg när allt klinkers fått sin kant upp efter väggen. Även arbetet med bastun har fortskridit. Ingen inredning är på plats, men det är väl förberett för den. Dessutom har det gjutits och förberetts ytterligare för frånluftsvärmepumpen och den extra varmvattenberedaren, liksom för den extra vattenutkastaren på baksidan.

Golvet i tvättstugan.

Trappan har också levererats. Den kommer att monteras i början av kommande vecka. Den ska vara på plats innan arbetet med köksinredningen tar vid.

Sammanfattningsvis har det hänt mycket i veckan med vårt stora byggprojekt. Vår mesta tid har vi lagt på förberedelserna inför försäljningen av vår lägenhet, det vill säga städning och renovering hemmavid. Därför har det inte blivit lika många besök vid vårt blivande hem, men förhoppningsvis kommer vi att kunna berätta mer under nästa vecka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar