måndag 7 februari 2011

Mer färg i tillvaron

Vårt sovrum, med den franska balkongen monterad.

Vår målare har verkligen inte legat på latsidan. I kväll åkte vi förbi vårt hus för att kolla läget och redan ett par hundra meter från huset lyste det rött från sovrummet. Tapeterna hade kommit upp. Självklart bestämde vi oss för ett kort stopp på bygget för att kolla läget.

Jonnie själv var på plats och höll som bäst på att måla tvättstugan Vi har bestämt oss för en ljust blå färg i det rummet och vi blev verkligen inte besvikna. Det såg jättebra ut.

Sedan tog vi oss raskt uppför trappan och in i stora sovrummet för att beundra de röda tapeterna. Även där blev det precis som vi tänkt oss. Därtill var också klädkammaren tapetserad. Räcket till den franska balkongen var också monterat, men såg inte ut som vi hade tänkt oss. Det ska vi kolla upp senare ikväll.

Master bedroom.

Den verkliga överraskningen var dock att Johns rum fått första varvet av den gröna färg vi valt. John såg imponerad ut, men sade inte så mycket.

Johns rum.

På onsdag ska vi tillsammans med Jonnie besikta arbetet med målning och tapetsering i huset. Då blir det säkert fler bilder och mer att berätta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar