måndag 8 mars 2010

Vitvaror och badrumsmöbler

Mormor var barnvakt idag så att jag och Cicci kunde åka omkring och titta på kök, vitvaror och badrumsinredning. Vi började med att besöka HTH och titta på kök.

Vi hade redan en klar uppfattning innan om vad vi ville ha efter att ha tittat i katalogen. Vi vill ha fullhöjd på köksskåpen för att undvika dammsamlare och enkla, rediga handtag. Luckorna heter vit kvadrat och bänkskivorna blir endera mörk wengé eller stavek, beroende på vilket golv vi väljer. Vi hade med oss golvprover från Myresjöhus så att vi kunde kolla hur de matchar.

När vi sedan gick över och tittade på vitvaror fick vi snart problem. Av de varor som ingår i Myresjöhus sortiment har ett par utgått och finns inte längre. Vilka de ersatts med är inte klart och istället för att jämföra olika paketlösningar började vi jämföra olika produkter. Vi fick bra tips av försäljarna på HTH, men vi behöver en ny lista från Myresjöhus där det står vilka modeller som ingår i de olika paketen.

Efter lunch tittade tittade vi kort på badrum.

Sammanfattningsvis så var dagen mycket givande, men det återstår en del arbete med miniräknaren. Vi vill gärna ha energisnåla och tysta maskiner och behöver räkna på kostnaden för dessa.