måndag 27 september 2010

Avstämningsmötet avklarat

Denna soliga höstdag hade vi på nytt möte med Myresjöhus. Denna gång med vår försäljare Anna och byggledare Stefan, där vi tillsammans gick igenom hela beställningen av huset.

Det blev en bra repetition av allt som passerat våra tankar och händer de senaste månaderna. Ett par saker hade vi anledning att korrigera och ställa frågor kring. Dels var det om golvet är 2-stavigt eller 3-stavigt. Inte för att det spelar oss någon större roll, men rätt ska vara rätt. Dessutom visade sig väggen mellan trappan och allrummet på övre plan vara 110 cm hög, då vi vill ha den hela vägen till taket. Placeringen av golvbrunnen i garaget fick vi också kontrollera. Den absoluta majoriteten av beställningen stämde dock till punkt och pricka.

Vi fick också veta att huset levereras i två etapper. I den första kommer själva huset och i den andra passagen mellan hus och garage, samt själva garaget. Första leveransen kommer vecka 45.

Om en dryg vecka är det dags för byggstartsmötet då vi träffar ansvariga för de entrepenörer som kommer att bygga huset.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar