lördag 21 augusti 2010

Grannar, grannar...

...visst kommer det väl fler grannar snart? Ja, nu är väl inte vi de som egentligen bör uttala sig i frågan. Vi har ju inte precis flyttat till vår vattenfyllda jordgrop. Men visst blir det kul med fler nybyggare den dag det sker.

I vårt kvarter, Björnvaktaren, finns totalt 13 tomter. Fem av tomterna är sålda varav tre bebyggda. Ytterligare en av tomterna är reserverad. Det finns alltså 7 lediga tomter, varav två på Vegagatan. I kvarteret mitt emot oss på Vegatagan (kv Ormbäraren) finns det fem lediga tomter och längre upp på Vegagatan (kv Vega) finns sex lediga tomter av totalt elva. Gott om ledig mark alltså.

Mönstret är att de tomter som får sol på dagen och eftermiddagen på husets baksida är de som reserverats eller köpts i första hand. Inget konstigt med det; så tänkte vi också. Vill du se vilka tomter som är lediga kan du klicka här.

Förberedelserna för soldäcket är annars något som vi har diskuterat. Om vi kan/hinner regla upp däcket innan vintern så är det bara skruvning av trallvirket när våren kommer innan det är klart. Eftersom vi inte kommer att ha någon gräsmatta skulle det ändå vara kul att kunna gå ut på något på baksidan. Nåväl, vi får väl höra vad vi har för möjligheter på byggstartsmötet.

Lev väl

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar